Je kunt onze Thuis Kook Kit tot donderdagmiddag 12u bestellen zodat je op zaterdag of zondag aan de slag kan in je eigen keuken.
Inhoud Kook College Thuis Kook Kit
De Thuis Kook Kit bestaat uit; de ingrediënten (*1), receptuur (receptenboek en digitaal) en instructievideo's in je eigen digitale leeromgeving kookacademy.nl.
De gerechten en de ingrediënten zijn dusdanig voorbereid dat je in je eigen keuken binnen gemiddeld 2 tot 3 uur lekker aan tafel kan. Sommige componenten uit het diner zijn al door ons voorbereid om je wat tijd en werk uit handen te nemen (*2).
Wijnarrangement
Vanaf € 69,-
Instructievideo
Zoom meeting
Bestellen
Hieronder kun je de editie kiezen. De kosten zijn
€ 69,- voor 2 personen,
meerprijs per persoon € 22,50.
Bij een 4gangen menu €79,- voor 2 personen, meerprijs per persoon €27,50.
Wijnarrangement: € 27,50 (2 flessen wijn van 0,75 liter en 1 dessertwijn 0.50 liter).
Voorjaars editie
Vooraf: Stokbroodje van
Streekbakker Jorrit
Voor: Forel en papilotte met asperges, crémeuse van asperge daslookcrème, chorizo-crumble, anijschampignons & Hollandse garnalen
Hoofd: Lam met maïscrème, aardappel, gepocheerd ei, asperge en beurre blanc
Na: Kokos panna cotta, aardbei, duindoornbessen en crumble
Nu te bestellen voor: in overleg
Groentehelden editie
Vooraf:
Stokbroodje van
Streekbakker Jorrit
Voor:
Koud gerookte geitenkaas met gepocheerde uirokken, lente ui-crème en seroendeng
Hoofd: Gepofte koolrabi omringd door wortelmiso gyoza, bouillon van geroosterde komkommer, sesam-mayonaise en sesamzaadjes
Na: Witte chocolade pastinaakmousse met roze peper, gebakken appeltijm en pistachetuille
Nu te
bestellen
voor: in overleg
Liefde is editie
Vooraf: Stokbroodje van
Streekbakker Jorrit
Voor: Gerookte zalm I rettich I avocado
Hoofd: Surf & Turf I knolselderij
Na: Hazelnoottaartje I salted caramel
Nu te
bestellen voor:
in overleg
Winter editie - menu
Voor: Sesamtonijn met kokosjus, crème van bospeen, zeekraal en bosuiolie
Hoofd: Op de huid gebakken vis, mousseline van kastanjes, paddo's en pastinaakchips
Na: Clafoutis met stoofperen gegaard in glühwein en mascarpone
Feest editie - 4gangen of 3gangen
Tussen: Champignonsoep, rilette van eend en gebakken beukenzwammen en cantharellen
Herfst editie - menu
Voor: Galette I King Boleet I Truffelmayonaise I Boekweit
Hoofd: Eend I Pompoen I Rode wijnsaus I Witlof
Na: Brownie I Passievrucht-hangop I Peer I Amandel
BBQ editie Winter - menu
Voor: Gerookte knolselderijsoep met walnoten en spiesje van wildzwijnshaas
Hoofd: Hert met paddenstoelen en aardappel-spruit gratin
Na: Perentaart met chocoladesaus
BBQ editie 1 - menu
Voor: Gerookte zalm met komkommersalade
Hoofd: Striploin met hasselback aardappel, maiskolf en salsa verde
Na: Tarte tatin van appel
Extra bestellen: wijnarrangement
Deze bestaat uit 2 wijnen voor bij het voor- en hoofdgerecht en voor bij het nagerecht een dessertwijn.
Praktisch, alles nog een keer op een rij
Daarnaast ontvang je een mail met inloggegevens voor je persoonlijke account op kookacademy.nl daar zijn de receptuur en instructievideo's te vinden. En een mail met een tijdslot om de Thuis Kook Kit op zaterdag tussen 11.00 uur en 14.00 uur op te komen halen.
Bij een 4gangen menu zijn de kosten €79,- met een meerprijs per persoon van €27,50.
*1. Ingrediënten zijn exclusief peper & zout, olijfolie en zonnebloemolie.
*2. Wil je dit toch een keer helemaal zelf maken: dat kan! Je krijgt van alles de complete receptuur.