Deze workshops zijn gericht op een specifiek ingrediënt zoals bijvoorbeeld kreeft. Of ons jaarlijks kerstdiner. Laat je door onze gerechten voor het kerstdiner met de familie. Maar zeker ook een mooie gelegenheid om het jaar af te sluiten met lekker eten een drankje en het uitdelen van de kerstpakketten. Of laat je inspireren door de gerechten van de chef.
Wat gaan we dan koken?
Koken met kreeft Sushi van boerenkool met kreeft Komkommer carpaccio Bisque Kreeft Thermidor Mango met ketan en kokosijs
Kerstkoken Ieder jaar een nieuw diner bestaande uit een amuse, groentegerecht, visgerecht, vleesgerecht en dessert. Onderstaand een voorbeeld van een kerstdiner: Miso bloemkool met beukenzwam Pompoenstoof met Enoki, beukenzwammen, gorgonzolaschuim en gepofte quinoa Kingfish met korianderschuim, grapefruit en wasabimayonaise Wilde eend met knolselderijcrème, geroosterde spitskool, portsaus en gepofte aardappel met truffel Lemonpie met bosfruit en Italiaanse meringue
Chefs special Gerechten van de chef. Keuze in onderling overleg.