Gedurende 6 lessen leer je alles over kook- en snijtechnieken en hoe je het qua timing allemaal op tijd op tafel zet. Wij hechten veel waarde aan smaak en presentatie. Tijden de cursus wordt daaraan veel aandacht besteed.
De Basiscursus Koken is inclusief recepten, drankjes, professionele begeleiding, een HANOS- pas en de afwas wordt uiteraard gedaan!
Basiscursus Koken I vindt plaats op woensdag van 18u-22u
Data: 22 & 29 jan, 19 & 26 feb, 19 & 26 mrt
De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers.
November 2024
28
18:00 Inspiration Session: Italiaans
29
30
31
1
18:00 KookClub: Lazy cooking
2
10:00 Stoomoven: Inspiration Session
3
12:00 KookClub: Lazy cooking
4
5
6
18:00 Basiscursus Koken: les 5
7
8
9
10
12:00 Inspiration Session: Vegan
11
18:00 Kookclub: Wijn & Spijs
12
13
14
15
16
17
12:00 Inspiration Session: Snijtechniek
18
19
20
18:00 Basiscursus Koken: les 6
21
22
23
24
25
18:00 Inspiration Session: Indonesisch
26
27
28
29
30
1
12:00 KookClub: Lazy cooking